joi, 17 octombrie 2013

Oracle Home Textile. Vopsirea de prosoape la temperatura inalta

Gujarat, India - industria textilă din orașul Vapi în statul Gujarat datează din 1967, atunci când primul imobiliare industriale a fost început de către GIDC. Vapi a jucat un rol important în a Gujarat și de India poveste de succes. O altă caracteristică remarcabilă a Vapi este Centrala comună de tratare a reziduurilor (sau CETP). Aceasta este cea mai mare de acest gen din Asia și una dintre cele mai mari instalații de tratare a apelor reziduale din India în termeni de capacitate, tratare a poluanților din aceste industrii înainte de a efluentului este eliberat în râu.

Având în vedere o creștere exponențială în creștere de alte industrii din acest domeniu și normele de mediu stricte impuse de guvern de stat, tot mai multe companii textile se schimbă încet accentul lor la tehnologia ecologică. Un astfel de exemplu clasic este Oracle Home Textile Ltd. a Vapi, un tânăr producător prosop plusat cu o viziune globală, a înlocuit mașinile sale tradiționale cu FONG noi verde'S prosoape temperatură înaltă Vopsirea mașinilor cu încărcare 1200 kg capacitatea de a sublinia o mai curat mâine.

Oracle Home Textile Limited, inițial o societate comercială, a fost înființată în anul 1992 sub îndrumarea textile tehnocrat Dl Sanjay Balakrishna Dave. Compania a devenit în scurt timp un jucător important în domeniul Terry prosop fire segment jacquard vopsit și textile acasă la Vapi, India. Compania într-un timp scurt a reușit să stabilească contacte externe, și executate în primul rând ordinea lor de bumbac Terry Prosoape & Șervețele de la Africa de Vest. De atunci nu a existat nici o cale de întoarcere pentru Oracle. După sculptură o nișă de la sine în cadrul segmentului de prosop jacquard Terry într-un interval de timp scurt, compania a decis sa-l ia înainte de a avea propria lor unitate de producție. În 2002, Oracle a început prima sa unitate de producție, utilizate în principal pentru țesut, la Vapi, centrul industrial din Gujarat.

Compania a început prezența sa de producție la un nivel mic cu cateva masini de țesut și restul externalizate. În câțiva ani, compania a început să se extindă durata înțelept prin adăugarea de mai multe procese și a început să investească în tehnologie de ultimă oră pentru casa lor colorant.

Astăzi, Oracle se află printre unul dintre jucătorii de top din fire vopsite jacquard producătorii de prosoape de baie în India, în ceea ce privește capacitatea și gama.   Compania este integrată pe verticală, cu toate departamentele de producție sub un singur acoperiș. Compania a efectua un spectru larg de activități, de la deformarea, țesut, vopsirea, cusut la finisare și ambalare. Compus un amestec de indian și branduri internaționale, line-up este facut din Dornier și SMIT mașini de lățimi cuprinse 280-340, warper secțiune de Prashant și un brand prosop mașină de vopsire nou Fong este cireasa de pe tort țesut.

Dl Abhishek Shrivastava, Plant Șeful Oracle, împărtășește opinia în timpul unei Magazine textile exclusiv la facilitatea lor în Vapi "Decizia de a trece la Fong de la mașină vopsirea indigen utilizat anterior a fost cea mai buna decizie pe care am luat până acum. Noua mașină a ajutat într-adevăr ne-a atinge normele stricte de calitate internationale si 24/7 de producție cu cel mai recent sistem de colectare scame, fără schimbarea filtrului Aceasta este o temperatură ridicată, machineand presiune mare în comparație cu alte mașini în piață, această mașină are limitări la zero . "

Noua mașină instalată la Oracle poate fi utilizat pentru pre-tratare, vopsirea și post-tratare a prosop, țesături de mare gramada, draperii grele și țesături decorative atât pentru acasă și de industria de automobile.

Prosop masina de vopsire Fong este conceput pentru producția de cantități foarte mari fără nici un compromis în eficiență. Personalizat cu duza mare pentru tranzacție netedă și hassle liber de material, înălțimea de ridicare optimă duce la tensiuni mai mici și rație minimă de alcool la nivelul 01:05 pentru a rula masina sunt unele dintre cele mai mari avantaje ale aceste masini eco-friendly.

Este extrem de eficiente forța de muncă a Oracle este direct responsabil în realizarea întregului proces, de la proiectare până la producție, de comenzi cantități mari, într-un timp scurt de plumb. Dl Abhishek Shrivastava   este omul din spatele administrarea eficientă a Oracle Home Textile Ltd. vaste și de cunoștințe aprofundate sale în domeniul textil și eforturile sale neobosite au contribuit la succesul companiei.

"În principal pentru zero, prosoape poftă de mâncare și capacități diferite de tratament, mașină Fong-a ajutat considerabil ne-a echilibra decalajul care a existat în sistemul anterior, pentru a atinge obiectivele de producție mai mari. Am fost difuzate aparatul la capacitate maxima pentru aproape un an, iar mașina nu ne-a tulburat-o singură clipă "- Abhishek Shrivastava

Oracle Exporturile început să exporte un mic procent din producția sa în țările africane, în primii ani ai secolului 21, dar în curând compania a progresat constant și sa mutat pe piețele din Europa de Vest. Astăzi, compania exportă mai mult de 90% din producția sa în țările europene precum Franța, Germania, Olanda și Spania și, în curând extins la alte continente se întinde din America de Nord în Australia. Exportatorul furnizează produsele lor la branduri internaționale, cum ar fi K-Mart, Disney, NKD, ESPRIT si multe altele.

Oracle Home Textile Ltd. cronometrat o cifra de afaceri de 75 crore pentru exercițiul financiar anterior și se așteaptă să treacă 100 marca crore pentru anul în curs. Compania intentioneaza in dublarea capacității sale și este scouting pentru teren, deoarece este de planificare pentru a începe un alt proiect de dimensiuni similare în aceeași regiune. Noul proiect este de așteptat să fie un proiect greenfield cu cea mai recentă tehnologie în tot departamentul. După ce al doilea plan este complet comandat, compania își propune să ajungă la o cifră țintă de 200 crores până în 2016.

Gama Oracle de produse este exhaustivă și prezintă o colecție completă de diferite tipuri de produse prosop plusat și este în mod constant de lucru cu case de design de plus valoare. În afară de profiturile și cota de piață, motto-ul principal Oracle este de a plăti o mulțime de atenție pentru a proteja mediul înconjurător și aceasta rămâne un subiect de importanță personal pentru gestionarea.