vineri, 9 august 2013

Cuverturi de pat pentru un decor superb

Cuverturi de pat pentru un decor superb

Cuverturi de pat sunt produse textile care sunt intrebuintate la sistematizarea si gatirea unei camere. Cu magazinul nostru online va ve-ti modifica dormitorul intr-un dormitor regal!  Acest lucru este un element pretios in varietatea textilelor din apartament. Daca nu se face un accord catre accesoriile textile din incapere, e exemplu culorile fetei de masa, perdele, scaunele tapitate, pernele de decor si asa mai departe, vila va arata neplacuta si fara gust.

Cuverturi de pat pentru un decor superb satisface 2 mari sarcini:


In primul rand, cuvertura de pat este un decor superb pentru casa. Cuverturi de pat cu broderie, organza vor transforma camera  intr-un real camera regal.

In al doilea rand, aceste cuverturi de pat fereste hainele de pat de praf si murdarie. Acest lucru este valabil mai ales in orase, in cazul in care concentratia de particule in aer depaseste toate standardele. Datorita lor, veti spala lenjeria de pat mai rar.

Cuverturi de pat sunt concordante in orice camera, in orice parte a apartamentului. In dormitorsunt intrebuintate pentru design dar si pentru a ascunde patul de privirile musafirilor in camera de zi. Cuvertura de pat este folosita si pentru a proteja obilierul tapitat impotriva deteriorarii.

In momentul de fata, piata de textile interna da o mare varietate de cuverturi de pat, care nu se diferentiaza doar in scopul lor, ci, de asemenea, tesaturile din care sunt facute, colorate, forma si dimensiunea produselor. Trebuie spus ca, fara o cuvertura de pat interiorul apartamentului nu va fi armonioasa si completa.

Alegerea panzei intrebuintat pentru cuverturi de pat poate fi orice, iar asta depinde numai de gustul si preferintele personale. Acestea pot fi din bumbac, satin, satin si chiar de blana falsa. Broderia fina de mana, finisajele decorative, forme neobisnuite geometrice - toate acestea pot face piesa principala al cuverturi de pat si decorul elegant al dormitorului.

Cuverturi de pat de culoare poate spune multe despre proprietarul sau. Portocaliu si galben sunt alegerea ireprosabila pentru persoane active si vesele, rosu este culoarea pasiunii, albastru si verde sunt culori calmante. Culoarea neagra provoaca inca controverse printre psihologi, unii dintre ei cred ca proprietarii doresc sa inchida cortina neagra a lumii, in timp ce altii spun ca negrul este culoarea oamenilor increzatori. Alegerea corecta a cuverturii de pat va depinde in mare masura de alte elemente din interior.

Cuverturi de pat pentru un decor superb
Cuverturi de pat pentru un decor superb


2 comentarii: